De mensen achter ZID

Maak kennis met de mensen achter ZID Theater. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via info@zidtheater.nl.

English

Karolina Spaić

Directeur en artistiek leider


Met ZID creëren we geen standaard voorstellingen maar gebeurtenissen, waar je deel van wordt, in mee denkt, mee danst en mee leeft.


Sebo Bakker

Artistiek coördinator en acteur


Ik heb als acteur aan alle voorstellingen van ZID meegewerkt. Daarnaast werk ik als trainer en coach en geef ik workshops in fysiek theater en empowerment aan professionals, jongeren en kinderen.


Malou Lintmeijer

Zakelijke coördinatie en verhuur


 Kranten verslinden, het bedenken van nieuwe concepten met een maatschappelijk doel, maar vooral ook kritisch en zakelijk te werk gaan, is wat Malou kenmerkt.


Susanne Hazen

Coördinator ZID Academy


Susanne zet zich niet alleen in voor de ZID Academy, maar is ook steun en toeverlaat van het ZID team op het gebied van projectcoördinatie en veel meer.


Andrada Simo

Regie- en productieassistent


Willem van der Craats

Strategisch management en advies


Als maatschappelijk projectontwikkelaar leg ik verbanden tussen mensen, bedrijven en ideeën. Met creatief ondernemerschap in de dienstensector inspireer ik mijn omgeving.


Eva Owens

 

Stagiare


Ik heb een passie voor kunst en cultuur. ZID is een plek waar ik mijn creatieve geest de gang kan laten gaan. Ik ben trots om onderdeel de te zijn van dit gezelschap!


Daan Bosch

Theatermaker en theaterdocent


Ik begeleid de spelers, samen met de andere leden van het team. Zo vaak ik kan assisteer ik Karolina met muziek, tekst en spel.


Claribel Rodriquez Castillo

Acteur, danser en docent


Jos Daamen

Acteur, danser en docent


Ista Bagus Putranto

Acteur en poppenspeler


In Indonesië heb ik veel wijktheater en communitytheater projecten gedaan. Het leuke bij ZID is de samenstelling van de groep, met zoveel nationaliteiten. Dat heb je in Indonesië niet.


Jeritza Toney

Docent Dizz Kids


Samen met de kinderen werken we toe naar een eindvoorstelling in een echt theater, voor veel kinderen de eerste aanraking met acteren. Ik ben van ZID geworden en wil er nooit meer weg.

Gökhan Aksoy

Buurtacteur en dichter


Ik schrijf graag gedichten. Voorheen deed ik er niets meer mee dan opschrijven en bewaren, voor mezelf. Door ZID ben ik er mee naar buiten getreden. Elke keer weer die positieve reacties, dat moedigt aan.

Mahmoud Ibrahim

Buurtacteur


Door ZID had ik een podium, leerde ik acteren, leerde ik nieuwe mensen en plekken kennen, nieuwe woorden ook zoals improviseren en 'toi toi toi', dat Karolina riep en dat me de eerste keer verbaasde.


Nanda Jagdew

Buurtacteur


Als je tegen mij zou zeggen dat ik met ZID naar Servië zou gaan om te spelen en op bezoek te gaan bij de Nederlandse Ambassade daar, zou ik je niet geloven. Maar het is echt gebeurd en daar ben ik trots op!


Ortwin Tjon Sjoe Sjoe

Buurtacteur


Marieke Lucas

Buurtacteur en fotograaf


Ik ben binnengelopen bij ZID en werd direct geraakt door hoe er met veel overgave wordt gewerkt met de mensen uit de wijk, maar ook van daarbuiten.


Tina Wetering- Pereira

Buurtacteur


Barry Romeijn

Buurtacteur


Lara Bakker

ZID Young Star


Ik geniet van het optreden, van zingen en dansen.


Imane Bekkaoui

ZID Young Star


Vroeger was ik verlegen, nu sta ik voor honderden mensen op het podium. Ik speelde onder andere mee in Zoet & Zout, Van de Werelddaken en DeRussenNu.


Emmanuel Lucas

ZID Young Star


Ik heb geleerd hoe ik kan communiceren op het podium zonder te praten en dat je uit een basisstukje wat je moet oefenen een fantastisch theaterstuk kunt maken.


Het bestuur

Wasilis Psathas - voorzitter

Alice Leek - penningmeester

Wendy Ripassa - secretaris


Site & design

 Hans Kapteyn - webmaster

Rodolfo Vejar - videomaker

Maria Esther Morales Alonso - vormgever