Internationale tours en projecten

ZID Theater heeft een aanbod van projecten die geschikt zijn voor internationale tours en gastoptredens. Sinds de oprichting heeft ZID altijd internationaal geopereerd en gespeeld in Europa, Noord en Zuid Amerika, Afrika en het Midden Oosten.

De interculturele speelstijl, de universele thema’s en een gevarieerd aanbod aan activiteiten naast de voorstellingen, zoals workshops, lezingen uitwisselingen met makers en community’s, maken het mogelijk om een breed en divers publiek te bereiken.

English

Erasmus+ project: Creativity Training for Europe

Op uitnodiging van de Stichting Amsterdam European Mobility doet ZID mee aan de internatioinale Erasmus+ project de Creativiteitstraining voor het Europese CT +.

Odyssee – van verleden naar heden

Een internationaal theater evenement van ZID Theater (Amsterdam, Nederland) en Omma Studio Theater (Heraklion, Griekenland) dat hedendaagse actuele vraagstukken rondom migratie uitlicht.

Caravan Next

ZID Theater is trots dat het Europese project CARAVAN NEXT Feed the future: Art Moving Cities gehonoreerd is door de Europese Commissie met het programma Creative Europe voor de periode 2015-2018.