Agenda

Hieronder onze volledige kalender met alle data van belangrijke events.

nov
14
do
Gastprogrammering bij ZID: Conservatorium van Amsterdam
nov 14 @ 20:00

Vanavond komt gastdocent John Richards van het Conservatorium van Amsterdam, afdeling MA Live Electronics.bij ZID met een concert. Mensen uit het publiek kunnen meedoen bij de uitvoering. Er zullen extra instrumenten voor handen zijn.
Om een indruk te krijgen kun je naar Johns website kijken. Op deze pagina zie je een foto waarbij de “Poor Man Synth” wordt gespeeld: https://www.dirtyelectronics.org/info.html

Vrije toegang, graag reserveren.

nov
18
ma
Cultuurgidsen Amsterdam West @ Buurtcentrum de Havelaar
nov 18 @ 09:30 – 12:00

CultuurGidsen zijn buurtbewoners die na een training zelf activiteiten gaan organiseren. De training CultuurGidsen bestaat uit 5 workshops en eindigt met een leuk presentatie-event op de talentenbeurs. in de training leer je hoe je zelf culturele activiteiten kunt organiseren in jouw buurt en jouw talenten kunt inzetten.
Activiteiten zoals bijvoorbeeld: poëzie avonden, kookclubs, culturele dansavonden en vele andere creatieve activiteiten. Door de jaren heeft het ZID Theater haar training met succes uitgevoerd in Amsterdam, Den Haag en Amersfoort. Deze training wordt gegeven door Sebo Bakker, bekend van zijn trainingen voor de Talentenbeurs Amsterdam West.

Data:
maandag 14 oktober
maandag 28 oktober
maandag 4 november
maandag 11 november
maandag 18 november

Eindpresentatie: 26 november tijdens de talentenbeurs

Je kunt je aanmelden voor de training via: academy@zidtheater.nl

Meer weten: http://www.zidacademy.nl/cultuurgidsen-amsterdam/

 

 

 

Oranje Fonds | ZID Theater

 

Jezelf presenteren – training door Sebo Bakker
nov 18 @ 15:00 – 18:00
Jezelf presenteren – training door Sebo Bakker

Hoe kun je, ontspannen en met zelfvertrouwen, jezelf laten zien en horen? De eerste indruk is belangrijk. Die indruk kun je maar één keer maken! Door middel van verschillende oefeningen ga je op zoek naar je eigen talenten en mogelijkheden. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. De workshop is inspirerend en verrassend

Door Sebo Bakker van ZID Theater
Aanmelden via: www.talentenbeursamsterdam.nl

nov
21
do
Jezelf presenteren – training door Sebo Bakker
nov 21 @ 15:00 – 18:00
Jezelf presenteren – training door Sebo Bakker

Hoe kun je, ontspannen en met zelfvertrouwen, jezelf laten zien en horen? De eerste indruk is belangrijk. Die indruk kun je maar één keer maken! Door middel van verschillende oefeningen ga je op zoek naar je eigen talenten en mogelijkheden. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. De workshop is inspirerend en verrassend

Door Sebo Bakker van ZID Theater
Aanmelden via: www.talentenbeursamsterdam

nov
22
vr
Ithakaza @ ZID
nov 22 @ 20:00 – 21:30

Op 22 november is er weer een Ithakaza. Deze editie staat in het teken van value, wert, valeur, deger, qayima of beter gezegd waarde. Waar hecht jij waarde aan? Wat vind jij waardevol? Of ben jij nog op zoek naar datgene wat jouw leven waarde kan geven? Geld, eten, een mooie auto zijn allemaal dingen die van waarde kunnen zijn, maar ook een gezond leven, liefdevolle familie, goede vrienden en buren die om je denken

nov
26
di
Talentenbeurs @ De Hallen Studio's
nov 26 @ 13:00 – 16:30
Talentenbeurs @ De Hallen Studio's

Op zoek naar (vrijwilligers)werk, een werkervaringsplek of een stageplek? Scholing of training? Op de beurs staan weer allerlei organisaties en ondernemers uit West die hierbij kunnen helpen.

Sebo Bakker geeft als onderdeel van de talentenbeurs zijn training Jezelf presenteren op 18 en 21 november van 3 tot 6 uur. Ook is het ZID Theater aanwezig met een stand voor informatie en is Sebo Bakker host van de dag.

Het voordeel van de Talentenbeurs is dat je gelijk afspraken kunt maken. Dus: je zoekt en vindt (vrijwilligers)werk en meteen bespreek je met iemand van die organisatie het hoe, wat en waar. Zo maak je gelijk werk van de plannen die je hebt! erswerk, stageplekken en trainingen voor jongeren en volwassenen.

nov
28
do
Cultuurpodium De Buren, Osdorperhof @ Osdorperhof
nov 28 @ 19:00 – 21:00

Wil je anderen ontmoeten, talenten ontdekken, of iets nieuws leren?

Op 28 november bent u van harte welkom bij Cultuurpodium De Buren Osdorperhof. In samenwerking met Combiwel en Cordaan organiseert ZID Theater weer een bruisend cultuurpodium. Deze editie staat in het teken van zorg voor en met elkaar. Hosts van de avond zijn, Claribel Rodriguez en Sebo Bakker en Steven Bosch.

Een avond voor en met jong en oud. Met vertellingen, muziek, dans, theater en workshops. Met optredens van gasten uit de buurt.

Wil je meedoen, iets laten horen of laten zien? Laat het ons weten via info@zidtheater.nl)

dec
13
vr
IthakaZa @ ZID Theater
dec 13 @ 20:00 – 21:30

Maandelijks Cultureel Podium bij het ZID Theater in Amsterdam

Zoek je een podium voor je nieuwste act, song, poëzie of iets anders?

Ithakaza is een maandelijks programma op een vrijdagavond bij ZID Theater in Amsterdam. Makers in verschillende disciplines kunnen zich presenteren aan het publiek. Singer- songwriters, dans, theater, rap, installaties, poëzie, muziek en allerlei mengvormen zijn welkom! Taal is geen barrière, in het Nederlands, maar ook in het Engels en andere talen kan je presenteren.

Aanmelden kan bij info@zidtheater.nl. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen om te kijken, luisteren, te proeven. Entree: neem een lekker hapje mee.

dec
16
ma
Gastlessen fysiek theater op Codarts Rotterdam door Sebo Bakker van het ZID Theater
dec 16 @ 13:00 – 16:15

De workshop is op 16 december van 13.00 tot 16.15 uur, en de presentatie van alle gastdocenten/choreografen is op woensdag 18 december in de middag (tijden worden nog bekend gemaakt). Het zou fijn zijn als je tijdens die presentatie jouw werkwijze even kunt introduceren, waarna de dansers een kort stukje/opdracht van 5 minuten tonen. De presentatie vindt plaats in een grote studio voor alle dansleerlingen en collega’s.